Spa Attitude

Wij vragen u om u aan te melden 15 min voor aanvang van uw verzorging. Indien u te laat bent zullen wij verplicht zijn om de duur van uw verzorging in te korten om zo het geheel van de afspraken niet te verschuiven.

Badjas, slippers, badhanddoeken, douchegel en shampoo worden voorzien door de spa. Badkledij is verplicht.

Douchen is verplicht voor het gebruik van het zwembad.

WIJZIGING EN ANNULATIE

Voor elke wijziging of annulatie van uw afspraak dient u de spa te contacteren ten laatste 24 uur voor de afspraak om zo een facturatie te vermijden.

GEZONDHEIDSTOESTAND

De behandelingen geleverd in de spa zijn enkel bestemd voor mensen in goede gezondheid. Gelieve ons op de hoogte te hoogte brengen van elk gezondheidsprobleem, allergie of blessure welke een hinderpaal kan vormen bij uw verzorging of het gebruik van de installaties.

Bij twijfel, gelieve uw geneesheer te contacteren voor de reservatie.

De spa is een niet gemedicaliseerde omgeving en alle geleverde verzorgingen hebben enkel uw welzijn tot doel.

RESPECT VOOR DE ANDEREN

De spa is een omgeving van rust, harmonie en welzijn. Hierdoor is het niet toegelaten om te roken of uw mobiele telefoon te gebruiken.

Geen toegang voor kinderen onder 16 jaar.

De directie is niet verantwoordelijk in geval van verlies, diefstal, het vergeten of beschadigingen van voorwerpen in de spa. Geen enkel waardevol voorwerp dient achtergelaten te worden in de kleedkamer of de kleerkasten.

NEEM DE TIJD OM TE GENIETEN

Vertraag en probeer uw geest te ledigen zodat u ten volle kan profiteren van uw behandelingen. Laat u meevoeren met de aangename geuren, de rustige muziek en de rustgevende omgeving.

Het Spa-team staat volledig ter uwer beschikking voor uw welzijn.